Burak Yamantürk'ten Mercan Açıklaması! 'Özge Sette O Yüzden Kızımla Ben İlgileniyorum!'

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burak Yamantürk önceki gün hastaneye girerken görüntülenirken kızı Mercan ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burak Yamantürk önceki gün hastaneye girerken görüntülenirken kızı Mercan ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Posta’dan Kamil Sümer’in haberine göre; Mercan adında bir kızı olan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci yeni bir diziye başladı. Önceki gün hastane çıkışı görüntülenen eşi Burak Yamantürk "Kızımızla ben ilgileniyorum" dedi. 2021 yılında Özge Özpirinçci ile nikah masasına oturan ve bu evlikten Mercan adında bir kızı olan Burak Yamantürk, önceki gün Levent’te bir hastaneye girerken görüntülendi. Yamantürk "Biraz soğuk algınlığım var o yüzden serum taktırmak için geldim. Özge yeni bir diziye başladı.”

 

GENELDE SETTE' 

 

"Genelde sette olduğu için bu aralar kızımız Mercan’la ben ilgileniyorum" dedi. 37 yaşındaki Özge Özpirinçci, daha önce imajına yönelik yapılan eleştirilere cevap vererek, gönderisine yazdığı bir mesajla içini dökmüştü.

 

Mesajına, "Havalı bir caption düşündüm bu fotoğraf için... Böyle tek cümle bir şey veya yabancı dilde bir özlü söz falan" diyerek başlayan Özpirinçci; şöyle devam etmişti: "Sonra dedim ki kendime, 'Canım sen bu fotoğrafı neden paylaşmak istiyorsun? Çünkü iyi göründüğümü düşünüyorum ve bu hoşuma gidiyor. E o zaman sen de bunu açıkla fotoğrafı görecek olanlara.' Aynen de öyle yapmak istedim! Son birkaç yıldır hayatımı yaşama tercihlerimden dolayı insanlar tarafından hep bir kategoriye koyulmak isteniyorum. Saçıma fön çektirmek imaj değişikliği kabul ediliyor. O gün aynaya baktığımda hoşuma gitmeyen beyazlarımı sprey boyayla kapattığımda 'Ee nooldu o doğal kıza?' yorumları geliyor. Sokakta magazine makyajsız ve rahat giysilerle 'yakalanınca' bakımsız oluyorum vs vs... Konu bu yaftalar değil aslında. Konu birbirimizi olduğu gibi kabul edebilmeyi öğrenememekte. Ben hep böyleydim. Başkasına zarar vermediğim sürece canımın istediğini yaptım ve bunun için de kimseye hesap vermedim; bu saatten sonra da vermem. Hele artık bir de kız anası olmuşum ohooo… Bugün mini eteğim ve iğne topuklularımla galaya katılırım, yarın parkta çocuğumla çimlerde yuvarlanmaktan leke olmuş eşofmanımla gezerim. Çünkü ben özgürüm! Sen özgürsün! İstediğimiz gibi görünmekte!”