Burak Yılmaz'dan Beşiktaş Açıklaması! İnşallah Olacak!

Futbol kariyerini noktalayan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yardımcısı olması beklenen Burak Yılmaz önceki gün objektiflere yansırken konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Futbol kariyerini noktalayan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yardımcısı olması beklenen Burak Yılmaz önceki gün objektiflere yansırken konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Futbol kariyerini noktalayan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yardımcısı olması beklenen Burak Yılmaz önceki gün objektiflere yansırken konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

2004 - 2005 sezonunda Antalyaspor ile başlayan profesyonel futbol kariyerini geçtiğimiz günlerde Hollanda ekibi Fortuna Sittard'da sona erdiren Burak Yılmaz, yeni sezonda teknik direktör olarak futbola farklı bir pencereden bakacak. Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını yapması an meselesi. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre Bebek'te eşi İstem Atilla ile görüntülenen Burak Yılmaz, bu konuda "Görüşüyoruz olacak inşallah" dedi. En Yüksek piyasa değeri (2013) 18 milyon Euro olan Burak Yılmaz'ın son piyasa değeri ise 1 milyon Euro'ydu.