Burçe YaÄŸmur Karabal Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Burçe YaÄŸmur Karabal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Burçe YaÄŸmur Karabal, ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Burçe YaÄŸmur Karabal kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Burçe YaÄŸmur Karabal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Burçe YaÄŸmur Karabal, ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü sosyal medya fenomeni Burçe YaÄŸmur Karabal, ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Burçe YaÄŸmur Karabal kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

burce yagmur karabal kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Burçe YaÄŸmur Karabal kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı?

 

Burçe YaÄŸmur Karabal, 17 Haziran 1992 yılında doÄŸdu. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde MBA eÄŸitimin devam eden YaÄŸmur Karabal, bir spor kanalında muhabirlik yapıyor. Instagram hesabını aktif bir ÅŸekilde kullanan ve her paylaşımı onlarca beÄŸeni alan YaÄŸmur Karabal'ın 336 bini aÅŸan takipçisi bulunuyor. Burçe YaÄŸmur Karabal, 17 Haziran 1992 yılında doÄŸdu. Ankara Üniversitesi Ä°talyan Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde MBA eÄŸitimin devam eden YaÄŸmur Karabal, bir spor kanalında muhabirlik yapıyor. Instagram hesabını aktif bir ÅŸekilde kullanan ve her paylaşımı onlarca beÄŸeni alan YaÄŸmur Karabal'ın 336 bini aÅŸan takipçisi bulunuyor. Ä°kizler burcudur. YaÄŸmur karabal göz rengi ile dikkat çekmiÅŸ ve yüksek beÄŸeni toplamıştır. Açık kahverengi göz rengine sahip olan Burce YaÄŸmur Karabal yaptığı sade ama dikkat çekici göz makyajları ile de beÄŸenilmektedir. Burçe YaÄŸmur Karabal uçları sarı olan saçları ile beÄŸenilmektedir. Açık kahve saç diplerine sahip olan Burce YaÄŸmur Karabalın saç uçları ise sarıdır. Oldukça beÄŸenilen Burçe YaÄŸmur Karabal' a takipçileri tarafından saç bakım rutini sıklıkla sorulmakta ve merak edilmektedir. Burçe YaÄŸmur Karabal instagram hesabı üzerinden bu tür soruları yanıtlamaktadır.