Burçin Terzioğlu İle Onur Tuna'nın Boy Farkı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

'Son Akşam Yemeği' filmiyle gündemde olan ünlü oyuncu Onur Tuna ile güzel meslektaşı Burçin Terzioğlu Cannes'da bir etkinliğe katılırlarken, aralarında boy farkı gündem oldu. 

 

'Son Akşam Yemeği' filmiyle gündemde olan ünlü oyuncu Onur Tuna ile güzel meslektaşı Burçin Terzioğlu Cannes'da bir etkinliğe katılırlarken, aralarında boy farkı gündem oldu. 'Son Akşam Yemeği' filmiyle gündemde olan ünlü oyuncu Onur Tuna ile güzel meslektaşı Burçin Terzioğlu Cannes'da bir etkinliğe katılırlarken, aralarında boy farkı gündem oldu. 

 

burcin terzioglu ile onur tuna nin boy farki gundem oldu

 

Aralarındaki boy farkı gündem oldu!

 

İki ünlü oyuncu Onur Tuna ile Burçin Terzioğlu'nun arasındaki boy farkı sosyal medyayı salladı. İki ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu ve Onur Tuna'nın başrolünde yer aldıkları Sarmaşık Zamanı (The Ivy), bu yıl 39’uncusu düzenlenen dünyanın en prestijli fuarlarından MIPCOM Fuarı’nda görücüye çıktı. Ünlü isimlerin Cannes pozları sosyal medyayı salladı. Dizinin başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ile Onur Tuna, düzenlenen galada şıklıklarıyla beğeni topladı. 1.95 boyundaki Onur Tuna ile Burçin Terzioğlu arasındaki boy farkı ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü isimlerin birlikte pozlarına; 'Uzak mesafe ilişkisi gibi', 'Borçlarım ve maaşım' gibi yorumlar yapıldı.