Burçin Terzioğlu'nun Yeni Dizi Projesi Ne? İşte Detaylar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu'nun 2021-2022 yeni yayın dönemindeki yeni dizi projesinin ayrıntıları belli oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu'nun 2021-2022 yeni yayın dönemindeki yeni dizi projesinin ayrıntıları belli oldu. Son dönemde yaşadığı aşkla ve Hükümsüz dizisindeki performansıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu'nun 2021-2022 yeni yayın dönemindeki yeni dizi projesinin ayrıntıları belli oldu.

 

Güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, yeni diziyle televizyon ekranlarına dönüyor. Show TV’de yayınlanacak Kod Adı Yalancı ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.Çocukluk yıllarından itibaren kariyerine başarılı projelerle devam eden Burçin Terzioğlu, Poyraz Karayel dizisindeki Ayşegül karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Uzun süredir televizyon işi tercih etmeyen güzel oyuncu son olarak, çekimleri İzmir’de yapılan Exxen adlı platformda yayınlanan Hükümsüz dizisinde yer almıştı.

 

Başarılı ve güzel oyuncu Burçin Terzioğlu’nun yeni dizisi sayesinde sevenleriyle buluşacak. Sevenlerini çok memnun edecek bir proje ile yeniden ekranlarda dönecek olan Terzioğlu, yeni dizisi için hazırlıklara başladı. Yönetmen koltuğunda Hülya Gezer’in oturduğu ve başrollerini Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin paylaştığı projenin yapımcılığını ise Süreç Film ele alıyor. Show TV’de ekrana gelecek olan Kod Adı Yalancı dizisinin konusu ise babası cerrah olan bir lise öğrencisinin öğretmeni ve babasının birlikte yediği yemek ve ardından gelişen olayar üzerine kurulu..

 

burcin terzioglu nun yeni projesi belli oldu