Burçin Terzioğlu Yeni Aşkıyla Denizin Tadını Çıkardı!

Rol aldığı dizi ve sinema projeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu yeni aşkıyla çıktığı Çeşme tatilinde denizin tadını çıkardı. 

 

Rol aldığı dizi ve sinema projeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu yeni aşkıyla çıktığı Çeşme tatilinde denizin tadını çıkardı. Oyuncu Burçin Terzioğlu, yeni aşkı spor eğitmeni Umut Duygu ile Çeşme’de güneş ve denizin tadını çıkarıyor. 

 

Oyuncu Burçin Terzioğlu, yeni aşkı spor eğitmeni Umut Duygu ile Çeşme’de güneş ve denizin tadını çıkarıyor. Kamera karşısına geçmeyi tercih etmeyen çift, denizde romantik anlar yaşarken objektiflere takıldı.Küçük yaşlarda başlayan oyunculuk hayatına başarılı projelerle devam eden ve adından sıkça söz ettiren oyuncu Burçin Terzioğlu, bir süredir Umut Duygu ile aşk yaşıyor. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Terzioğlu, spor eğitmeni sevgilisi ile Çeşme’ye giderek tatil sezonunu açtı. Denize giren ve birbirlerine su atarak şakalaşan ikili, romantik anlar da yaşadı.Bikinisinin ipi çözülen Burçin Terzioğlu’na sevgilisi yardım etti. Umut Duygu bir yandan da güzel oyuncuyu öpücüklere boğdu. Terzioğlu da Duygu’ya sevgisini ona sımsıkı sarılarak gösterdi.

 

burcin terzioglu gunesin ve denizin tadini cikardi