Burcu Baksı'dan Black Friday Öncesi Denemeli Mağaza Turu!

Youtube'da yayınladığı güzellik ve moda videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Burcu Baksı, yayınladığı videosunda Black Friday (Kara Cuma) indirimi öncesi denemeli mağaza turu ile indirimde mağazada tüketiciyi bekleyen ürünler hakkında bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik ve moda videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Burcu Baksı, yayınladığı videosunda Black Friday (Kara Cuma) indirimi öncesi denemeli mağaza turu ile indirimde mağazada tüketiciyi bekleyen ürünler hakkında bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı birbirinden başarılı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Burcu Baksı, yayınladığı videosunda bu kez Black Friday (Kara Cuma) indirimi öncesi denemeli mağaza turu ile indirimde mağazada tüketiciyi bekleyen ürünler hakkında bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda Black Friday (Kara Cuma) indirimleri öncesinde Mango, Zara, H&M mağazalarını gezen ve denemeli olarak büyük indirimde tüketiciyi bekleyen ürünlerle alakalı bilgiler veren ünlü Youtuber bu içeriği ile kısa sürede binlerce kez izlenirken, takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Burcu Baksı'nın büyük indirim öncesi mağazada tüketiciyi bekleyen ürünlerle ilgili bilgiler verdiği içeriğinin detayları;