Burcu Biricik'ten Dikkat Çeken Açıklamalar! Lisedeyken Gökhan Özen'e Aşıktım!

Kutsal Motor isimli Youtube kanalının "Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler" isimli programına konuk olan ünlü oyuncu Burcu Biricik, kendisiyle ilgili bilinmeyen yönlerini anlatırken, Gökhan Özen hakkında söyledikleri magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Kutsal Motor isimli Youtube kanalının "Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler" isimli programına konuk olan ünlü oyuncu Burcu Biricik, kendisiyle ilgili bilinmeyen yönlerini anlatırken, Gökhan Özen hakkında söyledikleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Biricik, kendisiyle ilgili bilinmeyen yönlerini anlatırken, Gökhan Özen hakkında söyledikleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

Youtube'da yayınlanan 'Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler' programına konuk olan oyuncu Burcu Biricik (31), dikkat çeken açıklamalar yaptı. Emre Yetkin ile mutlu bir evlilik sürdüren Burcu Biricik'in açıklamalarından satır başları şöyle: "Şöhreti kullanmayı bilsem, kullanacağım. Zaten beni tanımıyorlar, süklüm püklüm giyiniyorum. Geçenlerde bir lokantayı aradım, 'Yer yok' dediler. Emre bana, 'Adını söylesene' diye kızdı."

 

 

MİSAFİR TOPLUYORUM

 

Burcu Biricik yaptığı açıklamada "Sette karavanımın özel olduğunu düşünen arkadaşlarım yanıma gelmiyor. Yalnızlıktan sıkılıyorum. Kapıyı açıp 'Gelin size kahve yapayım' diye misafir topluyorum." ifadelerini kullanırken sözlerini "Çok küfür ediyordum. Makyöz arkadaşımın kuzeni uyardı, artık kendimi tutuyorum.Mideme çok düşkünüm. Arkadaşsız kalırsam çıldırmam ama aç kalırsam çıldırırım. Bir lokantayı soyabilirim. İyi bir şefin kendisini de çalabilirim." Ergenlik yıllarımda odamdaki Beyonce posterinin suratına sivilce çizmiş, saçlarını karalamıştım. Sonra da ağlayarak kendi saçlarımı kesmiştim. O dönem erkek gibiydim" ifadeleriyle tamamladı. 

 

LİSEDE GÖKHAN ÖZEN'E AŞIKTIM

 

Biricik lise aşkıyla ilgili konuşurken "Lisedeki ünlü aşkım; Gökhan Özen'di. O dönem hoşlandığım bir çocuk vardı, aramıyordu. Gökhan'ın 'Aramazsan Arama' şarkısını dinler dururdum.İlişkide ben ayrılamayan tarafım. Mutlaka bir bahane bulurum." ifadelerini kullandı. 

 

İşte detaylar,