Burcu Biricik'ten Estetik Açıklaması! İyi Bir Doktor Arıyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Burcu Biricik, Youtube'da İbrahim Selim'in programına konuk olurken estetik ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Burcu Biricik, Youtube'da İbrahim Selim'in programına konuk olurken estetik ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Biricik, Youtube'da İbrahim Selim'in programına konuk olurken estetik ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

 

Burcu Biricik, YouTube’daki ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ye katıldı. Oyuncu, “31 yaşımdayım. Ama son zamanlarda yaşlandığımı düşünüyorum. Bir yıldır pijamayla ve makyajsız geziyorum, ondandır belki. Küçük botokslarım var, estetiğim yok. Şu sıralar gözkapağıma taktım. Ekranda kendimi görünce, anladım. İyi bir doktor arıyorum” dedi. Pandemi döneminde daha fazla yemeğe başladığını söyleyen Burcu Biricik, “Yiyelim, içelim, yapacak bir şey yok” diye konuştu 

 

burcu biricik estetik