Burcu Esmersoy 2019'un Enlerini Değerlendirdi!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yayınladığı videosunda 2019'un enlerini değerlendirdi. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yayınladığı videosunda 2019'un enlerini değerlendirdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitleleri dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yayınladığı videosunda 2019 yılının enlerini değerlendirdi. 

 

İşte Burcu Esmersoy'un 2019 enleri; 

 

-2019 senin için bir tat olsaydı bu hangi tat olurdu? 

İyi bir tat değil. Sevmediğim ne var diye düşünüyorum, kumlu bir elma gibi.. 

 

-Unutamadığın kötü bir yılbaşı anısı var mı? 

Var tabii.. Yılbaşına trafikte girdiğim bir yıl var mesela.. 76 jenerasyonundan bilen bilir, biz bir dönem çok heyecanlı olurduk, mutlaka yılbaşında bir yerlerde kutlayalım bir parti bir çadır filan olurdu. Önce yemek sonra konser şeklinde ücrete dahil organizasyonlar olurdu, o organizasyonlardan birine giderken trafikte kalmıştık ve biletlerimiz yanmıştı çok sıkılmıştık. O zaman kötü geçmişti ama şimdi düşünüyorum da iyiki trafikte geçmiş o yılbaşı.. 

 

-Çok kötü bir yılbaşı fikri söyle? 

Bizde yok ama yabancılarda var mesela çorap filan asıyorlar ya bence dünya saçması bişiy.. Bir erkeğe alınabilecek en kötü hediye bence bileklik, kadına alınabilecek en kötü hediye ise bence mutfakla ilgili herhangi bir araç gereç. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.