Burcu Esmersoy Anoreksiya Mı Oldu? İddialara Yanıt Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un yemek yememe hastalığı olarak bilinen anoreksiyaya yakalandığı iddia edilirken ünlü sunucu son yaptığı paylaşımla iddiaları yalanladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un yemek yememe hastalığı olarak bilinen anoreksiyaya yakalandığı iddia edildi. Son dönemde eski eşi Berk Suyabatmaz ile Berrak Tüzünataç'ın ilişkisi hakkında yaptığı açıklamalar ile gündemdeki yerini koruyan ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un yemek yememe hastalığı olarak bilinen anoreksiyaya yakalandığı iddia edilirken ünlü sunucu son yaptığı paylaşımla iddiaları yalanladı. 

 

 

İddialara göne yemek yememe ve az uyku uyuma rahatsızlığı yaşayan Esmersoy’un hızla kilo kaybı yaşadığı öğrenildi. Yakın çevresine göre son dönemde bir hayli zayıfladığı söylenen Esmersoy, konusunda uzman bir doktorun kapısını çaldı. Bu iddialara Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla yanıt veren ünlü sunucu "Bu da mı gol değil yani. Güzelim fotoğrafı yediniz yalan haberle" ifadelerini kullanırken, bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Burcu Esmersoy'un o paylaşımı; 

 

 

 

 

Not: Fotoğraf Burcu Esmersoy'un Instagram sayfasından alınmıştır.