Burcu Esmersoy'dan Düğün İçin Torpilli Çözüm! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yaptığı açıklamada İtalya'da gerçekleşecek düğünü için torpil yaptırdığı söylerken, açıklama gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yaptığı açıklamada İtalya'da gerçekleşecek düğünü için torpil yaptırdığı söylerken, açıklama gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yaptığı açıklamada İtalya'da gerçekleşecek düğünü için torpil yaptırdığı söylerken, açıklama gündem oldu. 

 

Milliyet gazetesinden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; İtalyan iş insanı Massimo Cusimano (2005-2008) ve Berk Suyabatmaz (2018-2019) ile nikâh masasına oturan Burcu Esmersoy, geçtiğimiz mayıs ayında kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı sevgilisi Nazım Akmandil ile çıktıkları yurt dışı tatili sırasında evlilik teklifi almıştı. Nikâh masasına oturmak için hazırlık yapan ünlü isim; düğününü yapmak istediği, İtalya'daki otelle ilgili yaşadıkları problemi nasıl çözdüğünü anlattı. Sunucu Burcu Esmersoy, bir markayla birlikte çıkardığı güneş gözlüğü koleksiyonunun tanıtımı için önceki gün Mandarin Otel'de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Nazım Akmandil ile evlilik hazırlığı yapan Esmersoy, düğününü yapacağı İtalya'daki otel engelini, araya torpil sokarak çözdüğünü söyledi.

 

"GELİNLİK HAZIR DİYEBİLİRİM”

 

Esmersoy, eylül ayında önce müsaitlik olmadığını söyleyen İtalya'daki otelden torpil yaparak tarih aldığını açıkladı. Biz bu evlilik kararını bir yıl önce almıştık. O dönemde otelde müsaitlik yoktu. Sonra 1-4 Eylül arasını bize verdiler sağ olsunlar. Ağlamak işe yaramış, zorlamak anlamında söylüyorum. Normalde otel eylülün ilk haftalarını kimseye vermiyor. Araya torpil yerleştirip, bir şekilde bir fırsatını bulup yaptım. Ben sakinim. Gelinlik kararını da verdik, 'gelinlik hazır' diyebilirim. Geçtiğimiz günlerde çıktığı Mısır tatili hakkında da konuşan Burcu Esmersoy, "Bu seyahati yıllardır istiyordum. Ailem Mısır'dan geliyor çünkü Esmersoy adı falan oralardan geliyor" dedi. Sözlerine "Şöyle ki, fırsat olmamıştı, vize konusu biraz sıkıntılı. 40 gün falan sürüyordu sorduğumda. Tam başvurdum vizenin kalktığını öğrendim ve koştura koştura gittim" şeklinde devam eden ünlü isim; O tapınaklar, eserler, yapılar, insanı, yemekleri yani her şeyi güzeldi. Ben yemekleri çok sevdim, ağız tadıma uygundu" şeklinde konuştu. Ünlü sunucu, "Piramitleri gördünüz mü?" sorusuna, 'Piramitleri, Uzaylılar yaptı' iddialarına şakayla gönderme yaparak; "Bir daha onun için özellikle gideceğim, ben daha çok aşağısını gördüm. Farkına vardım ki bir daha gitmek ve arkadaşlarla gitmek lazım. Mesela 'Orayı uzaylılar yaptı' diyen bir arkadaşım var. Onu kesin götürmek istiyorum, haklı olabilir çünkü" cevabını verdi.

 

"GÖZLÜK KULLANMAYI ÇOK SEVİYORUM”

 

Gözlük kullanmayı sevdiğini ve sağlık açısından önemli bir aksesuar olarak gördüğünü söyleyen Esmersoy, "Çok fazla gözlük seviyorum, sağlık açısından da takmak lazım. Doktorlar 'Kışın bile takın' diyorlar. Biz kadınlar bir de güneşte gözlerimizi kırıştırıyoruz, o yüzden takılması lazım. Ben daha çok 70'ler modellerini seviyorum o seneler doğduğum için daha yakın buluyorum kendime" ifadelerini kullandı.