Burcu Esmersoy Evlilik Tarihini Açıkladı! Düğün Ne Zaman?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy, önceki gün objektiflere yansırken evlilik tarihi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy, önceki gün objektiflere yansırken evlilik tarihi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son dönemde aşk hayatıyla ilgili yaptığı itiraflarla gündemde olan ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy, önceki gün objektiflere yansırken evlilik tarihi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Yaza düğün var!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy, önceki gün objektiflere yansırken evlilik tarihi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.  TV100'ün haberine göre; Burcu Esmersoy, geçtiğimiz gün katıldığı bir davette görüntülendi. Hem iş hayatında hem de aşk hayatında başarılı olan Esmersoy, “Bu yaz sonu evleniyorum” dedi.

 

 



Etiketler: