Burcu Esmersoy İle Nazım Akmandil Portofino'da Evlendiler! Gözyaşları Düğüne Damga Vurdu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy sevgilisi Nazım Akmandil ile İtalya'nın Portofino bölgesinde evlenirlerken düğüne gelin ile damadın gözyaşları damga vurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy sevgilisi Nazım Akmandil ile İtalya'nın Portofino bölgesinde evlenirlerken düğüne gelin ile damadın gözyaşları damga vurdu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy sevgilisi Nazım Akmandil ile İtalya'nın Portofino bölgesinde evlenirlerken düğüne gelin ile damadın gözyaşları damga vurdu.

 

Başarılı sunucu Burcu Esmersoy, bir süredir aşk yaşadığı kendisinden 16 yaş küçük iş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da nikah masasına oturdu. Nikah öncesi birbirini ilk kez gören çift gözyaşlarını tutamadı. Burcu Esmersoy eşinin gözyaşlarını elleriyle silip onu öpücüklere boğdu. Manken ve sunucu Burcu Esmersoy, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı iş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da dünya evine girdi. Nikah öncesi birbirini ilk kez gören çift gözyaşlarını tutamadı. Kameraya yansıyan o anlar görenleri oldukça duygulandırdı.

 

burcu esmersoy ile nazim akmandil evlendiler dugune gozyaslari damga vurdu

 

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

 

İtalya'nın Portofino kentinde, yakın çevrenin katıldığı sade bir törenle evlenen çiftin salona girdikleri an olay oldu. Heyecandan ve mutluluktan gözyaşlarını tutamayan burcu Esmersoy'a Nazım Akmandil de eşlik etti. Ünlü çift salona girmeden birbirine bakarak ağlamaya başladı. Ünlü sunucu eşinin gözyaşlarını silip onu daha sonra tutkuyla öptü.