Burcu Esmersoy Instagram Tanıtım Ücretine Zam Yaptı! Instagram Tanıtımlarından Ne Kadar Kazanıyor?

Burcu Esmersoy Instagram tanıtımlarından ne kadar kazanıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy Instagram tanıtımlarından aldığı ücrete zam yaptı. Peki Burcu Esmersoy Instagram tanıtımlarından ne kadar kazanıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Burcu Esmersoy Instagram tanıtımlarından ne kadar kazanıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy Instagram tanıtımlarından aldığı ücrete zam yaptı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy Instagram tanıtımlarından aldığı ücrete zam yaptı. Peki Burcu Esmersoy Instagram tanıtımlarından ne kadar kazanıyor? Cevaplar haberimizde..

 

burcu esmersoy insagram tanitimlarindan ne kadar kazaniyor

 

Ücretine zam yaptı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy Instagram tanıtımlarından aldığı ücrete zam yaptı. Burcu Esmersoy, Instagram Story bölümündeki tanıtım ücretine zam yaptı. Daha önce 80 bin lira alan Esmersoy’a markalar 15 saniyelik tanıtım için artık 100 bin lira ödeyecek.