Burcu Esmersoy Vasiyetini Açıkladı!

Burcu Esmersoy'un vasiyetinde neler var? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy, yaptığı açıklamada vasiyetini anlattı. Peki Burcu Esmersoy'un vasiyetinde neler var? Cevaplar haberimizde..

 

Burcu Esmersoy'un vasiyetinde neler var? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy, yaptığı açıklamada vasiyetini anlattı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy, yaptığı açıklamada vasiyetini anlattı. Peki Burcu Esmersoy'un vasiyetinde neler var? Cevaplar haberimizde..

 

Organlarını bağışladı! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy, yaptığı açıklamada vasiyetini anlattı. Burcu Esmersoy'un vasiyetinin şimdiden hazır olduğu açıklandı. Esmersoy yaptığı açıklamada organlarını bağışlayacığını ve üvey kız kardeşini de unutmayacağını söyledi. 

 

burcu esmersoy vasiyetini acikladi