Burcu Esmersoy Yüzüne Estetik Mi Yaptırdı? Değişimi Dikkat Çekti!

Burcu Esmersoy yüzüne estetik mi yaptırdı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy önceki gün düzenlenen takı fuarına katılırken, yüzündeki değişim sosyal medyada gündem oldu. 

 

Burcu Esmersoy yüzüne estetik mi yaptırdı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy önceki gün düzenlenen takı fuarına katılırken, yüzündeki değişim sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy önceki gün düzenlenen takı fuarına katılırken, yüzündeki değişim sosyal medyada gündem oldu.  

 

Burcu Esmersoy yüzüne estetik mi yaptırdı?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Burcu Esmersoy önceki gün düzenlenen takı fuarına katılırken, yüzündeki değişim sosyal medyada gündem oldu. Burcu Esmersoy da yüzü olduğu marka için fuardaydı. Esmersoy, “Bu kadar gösterişli bir yerde olmak çok güzel. Ben genelde altın takarım ama burada pırlantaları görünce bambaşka bir hal aldım. Işığıma ışık kattı.” dedi. Burcu Esmersoy'un yüzündeki değişiklik dikkatlerden kaçmadı.

 

İşte o değişim;

 

burcu esmersoy yuzune estetik mi yaptirdi