Burcu Gül Kazbek Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Burcu Gül Kazbek kimdir? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Burcu Gül Kazbek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Burcu Gül Kazbek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Burcu Gül Kazbek kimdir? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Burcu Gül Kazbek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Gül Kazbek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Burcu Gül Kazbek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

burcu gul kazbek kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Burcu Gül Kazbek kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Burcu Gül Kazbek kimdir? Hacettepe Üniversitesi Konservatuvar mezunu Burcu Gül Kazbek 1983 yılında dünyaya gelmiştir. Haldun Dormen Medyapım Oyunculuk Eğitim, Sadri Alışık Kültür Merkezi Oyunculuk Eğitimi, The Place Contemporary Dance School London, Modern Dans Sanat Dalı, Can Gürzap Dialog, spikerlik ve sunuculuk eğitimleri almıştır. Hacettepe Üniversitesi Konservatuvar mezunu Burcu Gül Kazbek 1983 yılında dünyaya gelmiştir. Haldun Dormen Medyapım Oyunculuk Eğitim, Sadri Alışık Kültür Merkezi Oyunculuk Eğitimi, The Place Contemporary Dance School London, Modern Dans Sanat Dalı, Can Gürzap Dialog, spikerlik ve sunuculuk eğitimleri almıştır. Bugüne kadar Kolej, Papatyam, Uçurum, Cinayet, Aşkın Bedeli ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi projelerde rol almıştır. Ayrıca Samsung Fotoğraf Makinesi, Samsung Cep Telefonu, TTnet Vitamin Einstein, Keskinoğlu, Turkcell ve İş Bankası gibi kurumsal firmaların reklam çalışmalarında yer almıştır.