Burcu Kara'dan Pandemi Kaçamağı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Burcu Kara ile eşi Fırat Parlak'ın pandemi kaçamağından fotoğrafları sosyal medyada beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Burcu Kara ile eşi Fırat Parlak'ın pandemi kaçamağından fotoğrafları sosyal medyada beğeni topladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Kara ile eşi Fırat Parlak'ın pandemi kaçamağından fotoğrafları sosyal medyada beğeni topladı.

 

Burcu Kara ve eşi Fırat Parlak'dan karantina kaçamağı!  Sosyal medyadan sık sık paylaşımlarda bulunan Burcu Kara, ailesiyle gittiği Bursa'nın İznik ilçesinden yeni kareler paylaştı. Bir süredir ekranlardan uzak olan Burcu Kara, pozlarına şu notu düştü: 'Bu sefer karantinaya köyde girdik. Zeytin ayıklamaya geldik bahaneyle. Herkes bağlarda çalışıyor. Her bulduğumuz ağaca, hayvana dokunuyoruz, bizden mutlusu yok. O kadar kutsal ve kıymetli bir bitki ki zeytin, çöpü bile yok neredeyse. Biz de kesilen dallardan arabaya atıp, çay yapacağız akşamları.'

 

burcu kara firat parlak pandemi kacamagi