Burcu Karakaya Yönetmen Sevgilisi İle Evlendi! Balayı 2023'te!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Karakaya yönetmen sevgilisi Eray Altay ile geçtiğimiz gün gerçekleşen düğün ile evlendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Karakaya yönetmen sevgilisi Eray Altay ile geçtiğimiz gün gerçekleşen düğün ile evlendi. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Burcu Karakaya yönetmen sevgilisi Eray Altay ile geçtiğimiz gün gerçekleşen düğün ile evlendi. 

 

2019'dan beri birlikteler!

 

2019 yılında 'Tam Kafadan' film setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu Burcu Karakaya ve yönetmen Eray Altay geçtiğimiz günlerde gerçekleşen düğün töreni ile evlendiler. Yoğun iş tempolarından dolayı balayına ancak 2023 yılında çıkacaklarını belirten ünlü çift sosyal medya sayfalarından yaptıkları paylaşımda düğün öncesinden mutluluk karelerini takipçilerinin beğenisine sundular. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımla ünlü çift sosyal medyada hayranlarından yoğun ilgi gördüler. 

 

İşte o paylaşım;

 

burcu karakaya yonetmen sevgilisi eray altay ile evlendi

 

burcu karakaya yonetmen sevgilisi eray altay ile evlendi