Burcu Özberk'e Büyük Şok! Derdini Anlatamayınca Mekanı Terk Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Özberk, önceki gün yanından ayırmadığı köpeği Çangu ile gittiği AVM'de bulunan restauranta köpeği ile oturduğu için servis alamayınca mekanı terk etmek zorunda kaldı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Özberk, önceki gün yanından ayırmadığı köpeği Çangu ile gittiği AVM'de bulunan restauranta köpeği ile oturduğu için servis alamayınca mekanı terk etmek zorunda kaldı.

 

Hayal kırıklığına uğradı!

 

Takvim gazetesinin haberine göre; Ünlü oyuncu Burcu Özberk, önceki gün Çangu ismini verdiği köpeğiyle lüks bir restorana gitti. Yemek siparişi vermek için mekan yetkilileriyle konuşan Burcu Özberk, kendisine yöneltilen istek karşısında mekanı terk etti. Burcu Özberk, önceki gün bir an olsun yanından ayırmadığı köpeğiyle Zincirlikuyu'daki bir AVM'de alışveriş turuna çıktı. Yanından ayırmadığı köpeği Çangu ile bir restorana giden Burcu Özberk karşılaştığı tavırla şoke oldu. Uzun süre mağazaları dolaşan güzel oyuncu, dinlenmek için de soluğu bir İtalyan restoranında aldı. 'Çangu' isimli köpeğini kucağında tutan Burcu Özberk, bir görevlinin yanına gelip "Köpeği çantasına koymazsanız size servis veremeyiz" demesiyle neye uğradığını şaşırdı. Güzel oyuncu, açık bir alanda olduklarını ve köpeğinin kucağında durduğunu söylese de görevliyi ikna edemedi. Bunun üzerine ünlü İtalyan restoranından ayrılan Burcu Özberk, "Çok severek geldiğim mekan, beni hayal kırıklığına uğrattı. Açık alanda oturduğum halde, köpeği çantasına koymazsanız size servis veremeyiz" dedi. Sosyal medyada ise hayvan severler duruma tepki gösterirken bazı kullanıcılar bu uygulamanın doğru olduğunu savundu.



Etiketler: