Burcu Özberk'in Pencere Önü Pozu Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Özberk, Instagram sayfasından yaptığı pencere önü paylaşımında yaza olan özlemini dile getirirken, pozuyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Özberk, Instagram sayfasından yaptığı pencere önü paylaşımında yaza olan özlemini dile getirirken, pozuyla sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Özberk, Instagram sayfasından yaptığı pencere önü paylaşımında yaza olan özlemini dile getirirken, pozuyla sosyal medyada gündem oldu.

 

Şu sıcacık havalara geçebiliyor muyuz?

 

Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol oyuncusu Burcu Özberk son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Özel hayatıyla gündeme gelen Burcu Özberk'in adı 32 yaşındaki Sarp Şardan ile anılmıştı. Ünlü oyuncu, Sarp Şardan ile 6 aylık ilişkisini bitirdiği yönündeki haberlerle gündeme geldi. Burcu Özberk sosyal medyadaki son paylaşımıyla hayranlarını yine mest etti. Pencere önünde siyah gömleği ve beyaz çoraplarıyla kamera karşısına geçen Özberk, cesur paylaşımıyla kısa sürede gündem oldu ve sosyal medyayı salladı. Bu paylaşımının ardından Instagram’da 9 milyona yakın takipçisi bulunan güzel oyuncu dakikalar içerisinde 250 bin beğeni aldı. Burcu Özberk yaza duyduğu özlemi de "Şu sıcacık havalara geçebiliyor muyuz?" yorumuyla paylaştı. Güzel oyuncunun pozuna hayranları "Ateş ediyorsun" yorumlarında bulunurken bazı takipçiler ise "Pijama neredesin?" yorumları yaptı.

 

İşte o paylaşım;

 

burcu ozberk ten pencere onu pozu olay oldu