Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz Melek Mosso'yu Burdur'a Davet Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Isparta'da konseri iptal edilen Melek Mosso'yu Burdur'a davet etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Isparta'da konseri iptal edilen Melek Mosso'yu Burdur'a davet etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Isparta'da konseri iptal edilen Melek Mosso'yu Burdur'a davet etti. 

 

Demokrat bir kentte gençlerle buluşmaya ne dersiniz?

 

Birgün gazetesinin haberine göre; Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz, Isparta konseri iptal edilen şarkıcı Melek Mosso'yu Burdur'a davet etti. "Ercengiz, "Demokrat bir kentte gençlerle buluşmaya ne dersiniz?" ifadelerini kullandı. Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz, Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında vereceği konser 'İslami hassasiyetlere' uygun olmadığı gerekçesiyle AKP'li Isparta Belediyesi tarafından iptal edilen şarkıcı Melek Mosso'yu Burdur'a davet etti. Ercengiz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Mosso'yu şehre davet ederek "Demokrat bir kentte gençlerle buluşmaya ne dersiniz?" ifadelerini kullandı. Ercengiz, Twitter hesabından yaptığı paylaşıma "Sanatçının düşüncelerini ifade etmesinden daha doğal bir şey olamaz. Sesini ve sanatını beğendiğim Melek Mosso'yu Burdurumuza davet ediyorum. En kısa zamanda sizi bölge halkımızla buluşturmam için inanılmaz bir talep alıyorum. Demokrat bir kentte gençlerle buluşmaya ne dersiniz?" notunu düştü.

 

İşte o paylaşım;

 

orkun ercengiz melek mosso yu burdur a davet etti