Burhan Akdağ'dan Müge Anlı'nın Avukatı Aracılığıyla Yaptığı Açıklamaya Yanıt!

Eski eşi Müge Anlı'yla ilgili olarak "Müge evli bir adamdan hamile" ifadeleriyle sosyal medya gündemine oturan Burhan Akdağ, Müge Anlı'nın avukatı aracılığıyla yaptığı açıklama sonrası yeni bir paylaşım yaparak, kendisini savundu. 

 

Eski eşi Müge Anlı'yla ilgili olarak "Müge evli bir adamdan hamile" ifadeleriyle sosyal medya gündemine oturan Burhan Akdağ, Müge Anlı'nın avukatı aracılığıyla yaptığı açıklama sonrası yeni bir paylaşım yaparak, kendisini savundu.  Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Burhan Akdağ, Müge Anlı'nın avukatı aracılığıyla yaptığı açıklama sonrası yeni bir paylaşım yaparak, kendisini savundu. 

 

Facebook sayfasından yaptığı açıklamada "Bu fikrimi sosyal medyadaki tüm sayfalarımda paylaştım. Instagram'da bir kullanıcı 23 Nisan ile ilgili bu paylaşıma Müge Anlı ile alakalı yorum yapmış. Aynen şunu yazmış; 'Benden duymuş olma da senin Müge evleniyormuş, pek inanmadım ama haberler bu yönde' Benimle dalga geçen bu yorumu okuyunca, bende kendisi ile dalga geçer gibi ve kendisini tiye alan bir cevap verdim" ifadelerini kullanan Akdağ, kendisini savundu. 

 

İşte o paylaşım,