Bursa'da İğrenç Görüntüler! Market Çalışanı Yaşlı Kadını Taciz Etti!

Bursa'da bir zincir markette kaydedilen görüntülerde yaşlı bir müşterinin arkasından sinsice yaklaşarak etek altından fotoğrafını çeken sapık çalışan sosyal medyada gündem olurken yoğun tepki çekti. 

 

Bursa'da bir zincir markette kaydedilen görüntülerde yaşlı bir müşterinin arkasından sinsice yaklaşarak etek altından fotoğrafını çeken sapık çalışan sosyal medyada gündem olurken yoğun tepki çekti. Bursa'da bir zincir markette kaydedilen görüntülerde yaşlı bir müşterinin arkasından sinsice yaklaşarak etek altından fotoğrafını çeken sapık çalışan sosyal medyada gündem olurken yoğun tepki çekti. 

 

TGRT Haber'de yer alan habere göre; Bursa'da bir zincir markette çalışan personel, alışveriş yapan bir kadının etek altı görüntüsünü çekti. İğrenç olayda, sapık çalışanın o anları kameralara yansırken, sosyal medyada tepki çekti. Bursa'da bir zincir markette iğrenç bir olay meydana geldi. Markette personel olduğu öne sürülen bir adam, telefonunu çıkarıp alışveriş yapan kadın müşterinin etek altı görüntüsünü çekti.

 

bursa da igrenc goruntuler yasli kadini taciz etti

 

SİNSİCE YAKLAŞTI

 

Yaşanan skandal olay güvenlik kamerası ile anbean kaydedildi. O anlarda sapık çalışan, alışveriş yapan kadına arkadan sessizce yaklaştığı, yere eğilip kadının eteğinin altından görüntü aldığı görülüyor.



Etiketler: