Buse Meral'dan Aras Bulut İynemli İtirafı! Aşkı Kabul Etti!

Gaddar dizisiyle seyirci karşısına çıkan genç kuÅŸağın öne çıkan yıldızlarından Buse Meral geçen Cuma baÅŸrolünü Furkan Andıç’la paylaÅŸtığı “Cadı” filminde güçlü bir kadın olan Fikriye’ye hayat verdi.

 

Gazeteci Birsen AltuntaÅŸ'ın haberine göre; Buse Meral kariyerinin ilk sinema filmini çekti ve Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın yazdığı aynı adlı romandan Erman Bostan tarafından sinemaya taşınan “Cadı” filminde baÅŸrolünü Furkan Andıç’la oynadı. Åžu günlerde Gaddar dizisinde de Leyla’ya hayat veren genç yıldızın özel hayatında da hareketli günler yaÅŸanıyor. Buse Meral geçen bayram ÇeÅŸme’de yakınlaÅŸtığı Aras Bulut Ä°ynemli’yle birliktelik yaÅŸamaya baÅŸladı. Buse Meral kariyerinin ilk sinema filmini çekti ve Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın yazdığı aynı adlı romandan Erman Bostan tarafından sinemaya taşınan “Cadı” filminde baÅŸrolünü Furkan Andıç’la oynadı. Åžu günlerde Gaddar dizisinde de Leyla’ya hayat veren genç yıldızın özel hayatında da hareketli günler yaÅŸanıyor. Buse Meral geçen bayram ÇeÅŸme’de yakınlaÅŸtığı Aras Bulut Ä°ynemli’yle birliktelik yaÅŸamaya baÅŸladı.

 

Ä°liÅŸkisi hakkında henüz bir açıklama yapmayan ikiliden Buse Meral film nedeniyle partneriyle beraber konuk olduÄŸu Birsen AltuntaÅŸ’ın youtube kanalına “AÅŸk hayatında nasıl bir dönem yaşıyorsun?” sorusuna “Güzel, her ÅŸey çok keyifli ÅŸu an… Mutluyum” dedi.