Buse Plan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Buse Plan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Buse Plan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Buse Plan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Buse Plan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Buse Plan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Buse Plan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Buse Plan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

buse plan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Buse Plan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Buse Plan 1995 doğumlu ve 2016'da Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümünden mezun oldu. Kendisini gezgin bir fenomen olarak nitelendiren Plan, “Plan, Instagram'da 159 bin, YouTube'ta 41 bin 500 takipçiye sahip. Paylaşımları ile beğenilen fenomen YouTuber Buse Plan çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor. Buse Plan kimdir? Buse Plan, Exatlon Challenge Türkiye 2019 isimli yarışmanın kadrosunda yer alan ünlü youtuber’dır. Exatlon Challenge Türkiye Acun Ilıcalı’nın YouTube üzerinden düzenlediği bir yarışmadır. Yarışma Netflix üzerinden 3 Temmuz tarihinde yayınlanacaktır. Yarışmaya birçok ünlü YouTuber katıldı.

 

Buse Plan, 1995 senesinde dünyaya geldi. Gezmeyi ve seyahat etmeyi çok seven Buse, eğlenceli kişiliği ile kendine hayran bırakır. Üniversite eğitimini Kadir Has Üniversitesi’nde almıştır. Bölümü Yeni Medya’dır. Instagram’da 238 bin takipçiye, Youtube’da ise 92,3 bin aboneye sahip olan Buse, hayatının büyük bir bölümünü seyahat etmek ile geçirir. Gittiği yerlerden eğlenceli videolar çekmesinin yanı sıra, günlük hayatındaki paylaşımları ile de adından söz ettirir. Buse Plan’ın en önemli özellikleri arasında karakteristik özellikleri yer alır. Aile bireyleri ona “özgür kız” lakabıyla seslenir. Gerçekten de hem paylaşımları hem de düşünceleri ile Buse, bambaşka bir karakterdir. Exatlon Challenge Türkiye yarışması için Dominik’e gitmiştir. Dominik’te başına gelenleri hem komik hem de eğlenceli bulduğunu söylemiştir. Ona göre gerçek anlamda düşmek ve yaralar almak gayet normaldir. O, başına gelen olaylar karşısında bile kendine has tavrını korumuştur.



Etiketler: