Buse Varol Doğum Kilolarından Kurtuldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Buse Varol, doğum kilolarından kurtulurken son hali ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Buse Varol, doğum kilolarından kurtulurken son hali ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Buse Varol, doğum kilolarından kurtulurken son hali ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Doğum kilolarından kurtuldu!

 

Alişan ile 2018'in Mayıs ayında hayatını birleştiren Buse Varol doğum kilolarından kurtuldu. Geçtiğimiz haftalarda, boşanma konusuyla gündeme gelen Buse Varol ve Alişan çifti barıştı. Bu süreçte çok yıpranan ikilinin mutlu halleri sosyal medyada an be an konuşuluyor. Arasını düzelten ikili sosyal medyada birbirleriyle paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. Hamilelik sürecinde 22 kilo alan Varol, bir merkez yardımıyla doğum kilolarından kurtuldu. 2 çocuk annesi, düzgün fiziğiyle sık sık gündeme geliyor.

 

buse varol dogum kilolarindan kurtuldu