Büşra Aktüre Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Büşra Aktüre ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Büşra Aktüre kimdir? Nerelidir? Asıl mesleği nedir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Büşra Aktüre ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Büşra Aktüre ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor.Peki Büşra Aktüre kimdir? Nerelidir? Asıl mesleği nedir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

unlu sosyal medya fenomeni busra akture kimdir

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Büşra Aktüre kimdir?

 

Duygu Özaslan ile birlikte yaptığı Youtube yayınlarıyla tanınan ünlü sosyal medya fenomeni Büşra Aktüre’nin asıl mesleği avukatlıktır. Şuan Paksoy avukatlık bürosunda çalışan ünlü sosyal medya fenomeni Büşra Aktüre daha önce ELIG, ACTECON gibi firmalarda çalışmıştır. Çok iyi derecede İngilizce, Almanca bilen ünlü sosyal medya fenomeni İstanbul Kültür Üniversitesi’nde Hukuk okuduktan sonra University of Southern California ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Hukuk masterı yapmıştır. Avukatlığın yanı sıra modellik de yapan ünlü sosyal medya fenomeni yaptığı Instagram paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettirmektedir.