Büşra Pekin Dilber Ay Filmi İçin 9 Kilo Aldı! İşte Büşra Pekin'in Son Hali!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Büşra Pekin, Dilber Ay filmi için değişime giderken, aldığı 9 kilo sonrası Pekin'i görenler tanımakta güçlük çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Büşra Pekin, Dilber Ay filmi için değişime giderken, aldığı 9 kilo sonrası Pekin'i görenler tanımakta güçlük çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Büşra Pekin, Dilber Ay filmi için değişime giderken, aldığı 9 kilo sonrası Pekin'i görenler tanımakta güçlük çekti. 

 

Görenler tanıyamadı! 

 

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Büşra Pekin, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Büşra Pekin, rol aldığı Dilber Ay filmi hakkında konuştu. Pekin, "Dilber Ay'ın hikayesi çok derin" dedi. Çok Güzel Hareketler Bunlar programında yer almasının ardından adını duyuran güzel oyuncu Büşra Pekin, Nişantaşı'nda görüntülendi. Dilber Ay'ın anlatıldığı filmde başrol olarak yer alan Büşra Pekin 9 kilo aldı. 4 Şubat Cuma günü vizyona girecek yapımda Dilber Ay karakterine hayat veren güzel oyuncu Pekin, kendisine yöneltilen "Bu projede sizi en çok etkileyen ne oldu?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Dilber Ay'ın hikayesi çok derin bir hikaye bunun üzerine saatlerce konuşabiliriz. Öğrenmemiz gereken, almamız gereken çok ders var."

 

İşte Büşra Pekin'in son hali;

 

busra pekin dilber ay filmi icin tam 9 kilo aldi



Etiketler: