Büşra Ungan Taşbulak Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Büşra Ungan Taşbulak kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Büşra Ungan Taşbulak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Büşra Ungan Taşbulak kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Büşra Ungan Taşbulak kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Büşra Ungan Taşbulak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Büşra Ungan Taşbulak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Büşra Ungan Taşbulak kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

busra ungan tasbulak kimdir nerelidir evli mi

 

Büşra Ungan Taşbulak kimdir? Nerelidir? Evli mi?

 

Büşra Ungan Taşbulak kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde öne çıkan isimlerden Büşra Ungan Taşbulak 17 Ekim 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Göktuğ Taşbulak ile evli olan Büşra Ungan Taşbulak'ın Alparslan isminde bir oğlu bulunmaktadır. Büşra Ungan Taşbulak terazi burcudur. Büşra Ungan herkesle iyi anlaşmasını burcuna dayandırıyor. Ve burcunun özelliklerini taşıdığını düşündüğünü söylüyor. Büşra Ungan Taşbulak’ın boyu 1.60 cm, ağırlığı 50kg’dır. Büşra Ungan Taşbulak Üniversitede Çocuk Gelişimi Bölümden mezun olmuştur. Büşra Ungan Taşbulak en sevdiği şehrin doğduğu şehir olan Eskişehir olduğunu söylemektedir. Formunu korumak için yediklerine dikkat etmenin yeterli olduğunu belirtmektedir. Çocuk gelişimi bölümünü bitirmesine rağmen kendi alanı olan mesleğini sadece 1 yıl yaptığını söylemektedir. Büşra Ungan makyaja olan ilgisinden ve çevresindeki insanların yaptığı makyajını çok beğenmesinden ötürü “makeup artist” olmaya karar vermiştir.

 

2,5 sene M.A.C. firmasında çalıştığını makyaj ile ilgili bilgisini arttırdığını söylemektedir. Planlı olmayı sevdiğini ve bu yüzden videolarını haftanın belli günlerinde paylaşmaya çalıştığını söylemektedir. Büşra Ungan unutkanlık sorunu olduğunu, sürekli not alarak ve hatırlatıcı kurarak bu olumsuz özelliğini telafi etmeye çalıştığını söylemektedir. Takı takmayı ve rujları çok sevdiğini dile getirmektedir. Hayat felsefesini ise iyi bir insan olmak üzerine kurduğunu belirtmektedir. Büşra Ungan’ın insanlarda aradığı en önemli kriterler ise sıcakkanlı, güler yüzlü ve iyi niyetli olması olduğunu da eklemektedir. Genelde slow-pop, yabancı müzik dinlemeyi sevdiğini söylemektedir. Ruj seçiminde de görüldüğü üzere en sevdiği renk bordo olduğunu dile getiriyor. En çok sevdiği film ise Celal ile Ceren’dir.