ÇaÄŸan Irmak'ın 'Yaratılan' Dizisinden Yeni Fragman Geldi!

20 Ekim 2023 tarihinde Netflix'te gösterime girecek ÇaÄŸan Irmak'ın 'Yaratılan' dizisinden yeni fragman geldi. 

 

20 Ekim 2023 tarihinde Netflix'te gösterime girecek ÇaÄŸan Irmak'ın 'Yaratılan' dizisinden yeni fragman geldi. Netflix'in ÇaÄŸan Irmak imzalı yeni yerli dizisi 'Yaratılan'dan yeni fragman yayınlandı. Dizi, 20 Ekim’de Netflix’te izleyicilerle buluÅŸacak.  Yönetmen ÇaÄŸan Irmak'ın Frankenstein'dan esinlenen hikayesi 'Yaratılan' dizisinden yeni fragman ve fotoÄŸraf paylaÅŸtı.

 

'Yaratılan', evrenin sırlarını çözmeye çalışan genç ve hırslı tıp öÄŸrencisi Ziya ile sıra dışı bir hekim olan Ä°hsan’ın birlikte çıktıkları yolculuÄŸu epik bir dille ekrana taşıyacak. ÇaÄŸan Irmak'ın yazıp yönettiÄŸi dizinin oyuncu kadrosunda Erkan Kolçak Köstendil, Taner Ölmez, Engin Benli, Åžifanur Gül, Bülent Åžakrak, Sema Çeyrekbaşı, Devrim Yakut, Åžehsuvar AktaÅŸ, Durul Bazan, Macit Koper, Ekremcan ArslandaÄŸ, Ümmü Putgül, Åžennur Nogaylar ve Burcu Söyler yer alıyor.

 

cagan irmak in yaratilan dizisinden yeni fragman

 

'Yaratılan', 20 Ekim’de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te izleyicilerle buluÅŸacak.

 

Yaratılan'ın konusu ÅŸöyle:

 

Osmanlı Ä°mparatorluÄŸu’nun son dönemlerinde Bursa’dan Ä°stanbul’a uzanan bu epik öyküde Yaratılan, insanoÄŸlunun en temel sorularından biri olan “ölüm ve sonrasına” odaklanıyor. Maceraperest, asi, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya’nın en büyük dileÄŸi, çok iyi bir hekim olup tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa derman olabilmektir. Ä°stanbul’da tanıştığı delilik ve dahilik arasında duran hekim Ä°hsan, onu bu dünyada anlayabilen tek kiÅŸi olmuÅŸtur. Birbirini bulan bu iki eksantrik ve yaralı ruh, beraber giriÅŸtikleri gizli ve yasaklı deneyin bedellerini ağır bir ÅŸekilde ödeyeceklerdir. Zira kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı onları adeta felaketin kapısına getirip bırakır.

 

ÇaÄŸan Irmak, projeye dair duygularını ÅŸu ifadelerle anlatmıştı:

 

"Bizimki gibi mesleklerde bazen ‘olmazsa olmaz’ dediÄŸimiz, gerçekleÅŸtiremediÄŸimizde gözümüzün arkada kalacağı bir ‘mütemmim’ cüz vardır. Ä°ÅŸte Yaratılan benim için bu mütemmim cüz idi. Åžimdi… Bir süre telefonların ışığını kapadığımız ve el fenerleri ile aydınlattığımız bir yola çıkmaya hazır mısınız?"

 

Ä°ÅŸte o fragman;