Çağan Şengül'den Kalp Yaralarına İlk Yardım! Telafi Şarkısı Geliyor!

Son dönemde yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Çağan Şengül'ün yeni şarkısı 'Telafi' yakında müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 

 

Son dönemde yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Çağan Şengül'ün yeni şarkısı 'Telafi' yakında müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Son dönemde yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Çağan Şengül'ün yeni şarkısı 'Telafi' yakında müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 

 

cagan sengul un telafi sarkisi cikiyor

 

Telafi şarkısı çıkıyor!

 

Çağan Şengül, "YANGIN" albümünün ardından yaz aylarını yeni bir şarkıyla karşılıyor. Sony Music Türkiye etiketiyle 14 Temmuz'da yayınlanacak "Telafi", Şengül'ün romantik sözleri ve dramatik bestesiyle kalp yaralarına ilk yardım olacak. Yangın albümüyle büyük bir kitleye ulaşan ve sevenlerin meraklı bekleyişini yeni bir şarkıyla "Telafi" edecek olan Çağan Şengül, sözü bestesi kendisine düzenlemesi ise Seçkin Türk'e ait bu yeni şarkıyla 4 şarkılık yeni bir maceranın başlangıcını yapıyor.

 

Çağan Şengül bu yeni serüveni şu sözlerle özetliyor: "Birbirine görünmez iplerle bağlı 4 şarkının hikayesi başlıyor. Bir enkaz altında kalmış aşk'ın öyküsü bu aslında. Bütün evreleriyle birlikte. İnkar, Kabulleniş, Hasret ve en sonunda Yüzleşme. EP'nin son şarkısında hikayemin kahramanıyla diyalog içinde olduğum bir şarkı var. Benim için hem korkunç hem de çok heyecanlı. İlk şarkı her şeyi "Telafi" edebileceğini düşündüğüm zamanlardan. Her zarardan dönülebileceğini ve eskisi gibi inşa edebileceğimi düşündüğüm zamanlar. Mümkün olsaydı bu şarkı olmazdı sanırım”

 

4 şarkılık EP'nin görsel dili ise iki kliple tamamlanacak. Mini dizi tadında olacak bu birbirini takip eden iki hikâye animasyon olarak müzikseverlerle buluşacak. Kapak ve klipler ise Arslantürk Çiftçi imzalı. Çağan Şengül'ün yeni şarkısı "Telafi" 14 Temmuz'da Sony Music Türkiye etiketiyle tüm platformlarda yayında.