Çağatay Ulusoy Balık Avında Görüntülendi!

Osmanlı'nın ilk kaptan-ı deryası Barbaros Hayrettin Paşa'yı canlandırmaya hazırlanan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, önceki gün sevgilisi Duygu Sarışın ile balık avında görüntülendi. 

 

Osmanlı'nın ilk kaptan-ı deryası Barbaros Hayrettin Paşa'yı canlandırmaya hazırlanan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, önceki gün sevgilisi Duygu Sarışın ile balık avında görüntülendi. Son dönemde yaptığı açıklamalar ve yer aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, önceki gün sevgilisi Duygu Sarışın ile balık avında görüntülendi.

 

Osmanlı’nın ilk ‘Kaptan-ı Derya’sı Barbaros Hayreddin Paşa’yı canlandırmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy, tatil sezonunu yeni aldığı teknesinde açtı. Oyuncu, önceki gün sevgilisi Duygu Sarışın’la birlikte çıktığı balık avında görüntülendi. İkili, uzun süre balık tutmayı denedi. Sonunda pes eden ünlü oyuncu, yemek almak için yakınlardaki bir restorana gitti. Yeni rolü için kilo alan ve sakal bırakan Ulusoy’un, karaya çıkarken sevgilisine, “Beni bu halde kimse tanımaz.” dediği duyuldu.

 

İşte o görüntü;