Çağatay Ulusoy'dan Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması! Küs Oldukları İddialarına Yanıt Verdi!

Dostlukları uzun yıllara dayanan Çağatay Ulusoy ile Kıvanç Tatlıtuğ hakkında bir süredir küslük haberleri çıkmıştı. O iddialara Çağatay Ulusoy'dan cevap geldi.

 

Sabah'ta yer alan habere göre; Neredeyse yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Çağatay Ulusoy ile Kıvanç Tatlıtuğ hakkında küslük haberleri çıktı. Bu nedenle Tatlıtuğ ve Ulusoy'un, Instagram'da birbirlerini takip etmeyi bıraktığı öne sürüldü. Bu nedenle iki yakışıklı oyuncunun hayranları küs olup olmadıklarını merak etti. Küslük sorusuna Çağatay Ulusoy'dan cevap geldi. Ulusoy, önceki gün Armutlu'daki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarıyla sohbet eden oyuncu, dizi ile ekranlara dönmesiyle ilgili, "Bu aralar çok çalışıyorum. Setler bazen çok geç bitiyor. Yoruluyorum, bugün de yorgunum" dedi.

 

"BİRBİRİMİZİ ZATEN TAKİP ETMİYORDUK”

 

Tatlıtuğ ile aralarının açıldığına dair çıkan haberler hatırlatılan ünlü isim, "İkimiz de çok aktif sosyal medya kullanan insanlar değiliz. Bizim birbirimizi takip durumumuz olmamıştı zaten. Tabii benim işlerim ve onun işleri... Ardından da çocuğu oldu, o yüzden görüşemiyoruz bu sıralar. Kurt Efe de çok tatlı maşallah" dedi.