Çağatay Ulusoy Duygu Sarışın İle İlişkisi Hakkında Yapılan Haberlere İsyan Etti!

Yeşilçam dizisindeki performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ilişkisi hakkında yapılan asılsız haberlere isyan etti. 

 

Yeşilçam dizisindeki performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ilişkisi hakkında yapılan asılsız haberlere isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda meslektaşı Duygu Sarışın ile 5 yıldır süren ilişkileri hakkında yapılan asılsız haberlere isyan etti. 

 

Bizi bi salın be kardeşim! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Duygu Sarışın ile yaşadığı ilişki hakkında yapılan asılsız haberlere isyan eden ünlü oyuncu "Neredeyse 5 yıldır gayet güzel giden bir ilişkim varken, her sene bugünkü gibi yapılan yalan haberleri ısıtıp ısıtıp veriyorsunuz bir de kendinizden eminmişsiniz gibi bir tarz sergileyip algı yönetimi yapma çabanız yok mu? Çok üzücü.. Gayeniz nedir? Anlamıyorum bi salın bizi be kardeşim.." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama;

 

cagatay ulusoy isyan etti