Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya İle Barıştıkları İddiasına İsyan Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada bazı medya organlarında çıkan Serenay Sarıkaya ile barıştılar iddialarına ateş püskürdü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada bazı medya organlarında çıkan Serenay Sarıkaya ile barıştılar iddialarına ateş püskürdü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada bazı medya organlarında çıkan Serenay Sarıkaya ile barıştılar iddialarına ateş püskürdü.

 

Bizi bir salın! 

 

Ünlü oyuncu Instagram sayfasından yaptığı açıklamada Sarıkaya ile barıştıkları iddialarıyla ilgili olarak "Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Duygu Sarışın ile yaşadığı ilişki hakkında yapılan asılsız haberlere isyan eden ünlü oyuncu "Neredeyse 5 yıldır gayet güzel giden bir ilişkim varken, her sene bugünkü gibi yapılan yalan haberleri ısıtıp ısıtıp veriyorsunuz bir de kendinizden eminmişsiniz gibi bir tarz sergileyip algı yönetimi yapma çabanız yok mu? Çok üzücü.. Gayeniz nedir? Anlamıyorum bi salın bizi be kardeşim.." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama;

 

cagatay ulusoy dan serenay sarikaya iddialarina sert aciklama