Çağla Düvenci Sönmez Takipçilerine Verdiği Yanıtlarla Tepki Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Çağla Düvenci Sönmez Instagram sayfasına gelen yorumlara verdiği yanıtlarla tepki çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Çağla Düvenci Sönmez Instagram sayfasına gelen yorumlara verdiği yanıtlarla tepki çekti. Daha önce psikolog ünvanı ile üniversitelerde seminer veren ve psikolog olmadığı ortaya çıkan ünlü sosyal medya fenomeni sosyal medyada takipçilerinin kendisine yaptığı yorumlara verdiği cevaplarla tepki çekti. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlara gelen yorumlara genellikle farklı bir üslub ile cevap veren ünlü sosyal medya yorumlara verdiği yanıtlarda kullandığı dil ile eleştirildi. Twitter'da Youtube'da yayınladığı güzellik videoları ile dikkat çeken Nihan Güzel konuyla ilgili "Hala social mom denen sahte psikologu takip edip markasının tanıtımına yorum yapan bundan da beterini hak ediyor." ifadelerini kullanırken, makyaj uzmanı Görkem Karman ise ünlü sosyal medya fenomenini "Bu ne ki, insanlara ‘yağlı göbeğinle evde otur, boynuzlarını kaşı, sen anca beni takip edersin, iki çocuk annesi 48 kiloyum’ filan yazıyor. Hala buralarda var olması inanılmaz.  Müthiş pişkinlik. Ama ahını ve parasını aldığı otizmli evlatların anaları var. Sonunu merak ediyorum." ifadeleriyle eleştirdi. 

 

İşte Çağla Düvenci Sönmez'in Instagram sayfası üzerinden takipçilerine verdiği o yanıtlar; 

 

 

 

 

 

Not: Fotoğraflar Çağla Düvenci Sönmez'in Instagram sayfasından alınmıştır.