Çağla Şıkel Beslenme Alışkanlığını Değiştirdiğini Açıkladı!

Son dönemde açıklamalarıyla dikkat çekmeyi sürdüren ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel yaptığı açıklamada beslenme alışkanlığını değiştirdiğini söyledi. 

 

Posta'da yer alan habere göre; Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan Çağla Şıkel paylaştığı gönderilerle zaman zaman takipçileriyle iletişim kuruyor. Çağla Şıkel son olarak ise beslenme alışkanlığını değiştirdiğini ve şişkinliklerinden kurtulduğunu belirtti. Ünlü sunucu ve oyuncu Çağla Şıkel, sık sık magazin gündemini kurcalayan isimler arasında. Geçtiğimiz dönemlerde avukat Naim Gönenli ile yaşadığı aşkı gözler önüne seren Şıkel, ayrılık gündemi ile de konuşuldu. Şıkel, ilişkisinin bittiğini “evet ayrıldık, haberler doğru. Ortak aldığımız bir karardı, öyle gerekti” ifadelerini kullanmıştı. Sosyal medya hesapında sıkça paylaşımda bulunan Şıkel, geçtiğimiz anlarda ise takipçilerinden gelen soruları yanıtlamıştı.

 

Soruların arasında “neden yaşlanmıyorsun” da vardı. Bu soruya yanıt veren Şıkel, “Kesinlikle yaşlanıyorum ama bana iyi geleceğini düşündüğünü bildiğim şeyleri çoğaltarak ilerliyorum. Azalmıyorum çoğalıyorum. Bunlar da bana iyi geliyor." ifadelerini kullanmıştı. Çağla Şıkel şimdi ise formda vücudu hakkında konuştu. Çağla Şıkel’in hayatı boyunca kiloyla hiç derdi olmadı. Hep ince hep formda. Ama özellikle bağırsak sağlığı için beslenme alışkanlıklarını değiştirdi. Kıdemli manken “Sıfır gluten, sıfır lektin, sıfır kuruyemiş, sıfır meyve ve süt ürünü. Abur cuburu da bıraktım. 2 aydır böyle. Hiç zorlanmadım. Şişkinlik kalmadı. Kendimi daha iyi hissediyorum” dedi. Çağla Şıkel’in boyu 1.82, kilosu 63. Manken ve sunucu Çağla Şıkel, sekiz yıllık aşk orucunu Avukat Nail Gönenli ile bozmuştu. Nikâh masasına oturacakları konuşulan ünlü çift, geçtiğimiz ay sürpriz şekilde yollarını ayırmaya karar vermişti. Şıkel, "Evet ayrıldık, haberler doğru. Ortak aldığımız bir karardı, öyle gerekti" demişti.