Çağla Şıkel'den Çocuklarıyla İlgili Samimi İtiraflar! Normal Çocuklar Gibi Büyüyorlar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, bir dergiye verdiği röportajda dikkat çeken itiraflarda bulunurken çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, bir dergiye verdiği röportajda dikkat çeken itiraflarda bulunurken çarpıcı açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, bir dergiye verdiği röportajda dikkat çeken itiraflarda bulunurken çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Normal çocuklar gibi büyüyorlar!

 

2008 yılında hayatını şarkıcı Emre Altuğ ile birleştiren ve bu evliliğinden iki de oğlu olan Çağla Şıkel, 2015 yılında evliliğini sonlandırmıştı. Bir dergiye röportaj veren Çağla Şıkel, oğulları ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü manken Çağla Şıkel, 2008 yılında Emre Altuğ ile evlendi. 2015 yılında boşanan çiftin bu evliliğinden iki de oğlu bulunuyor. Bir dergiye röportaj veren Çağla Şıkel, oğulları ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Şıkel, 'Oğullarınızın yetişmesinden ve şu an olduğu kişilerden memnun musunuz? Onları istediğiniz gibi yetiştirdiğinize inanıyor musunuz? sorusuna cevap verdi. "Ben onları var oldukları gibi yetiştirdim, istediğim gibi yetiştirmedim. Onlar dünyaya birer birey olarak geldiler. Ve şu an geldikleri noktadan gurur duyuyorum.” "Her şeyleriyle gurur duyuyorum. İkisi de tanınmış anne ve babanın çocukları gibi değil, gayet normal çocuklar gibi büyüyorlar.” "Sadece sevgi üzerinden hareket eden ve onların isteklerini önemseyen anne-babalarız. Çocuklarımın büyüklerine olan saygısından, çevreye olan duyarlılığından, arkadaş ilişkilerinden tutun, bana bir bakışlarıyla hissettirdikleri aşka kadar gurur duyuyorum"