Çağla Şikel'in Köpeği Tarçın İle Paylaşımı İlgi Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda köpeği Tarçın ile fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunarken, pozları sosyal medyada ilgi çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda köpeği Tarçın ile fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunarken, pozları sosyal medyada ilgi çekti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda köpeği Tarçın ile fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunarken, pozları sosyal medyada ilgi çekti.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda köpeği Tarçın ile fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü manken ve sunucu "Bitirim ikiliyiz" ifadelerini kullandı. Kısa sürede 41 binden fazla beğeni alan paylaşımıyla Şikel sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Çağla Şikel'in o paylaşımı; 

 

 

Not: Fotoğraf Çağla Şikel'in Instagram sayfasından alınmıştır.