Çağla Şikel Kaan Yıldırım İle İlgili Sessizliğini Bozdu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel, önceki gün ortaya atılan Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddiaları üzerine sessizliğini bozarak konuyla ilgili açıklama yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel, önceki gün ortaya atılan Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddiaları üzerine sessizliğini bozarak konuyla ilgili açıklama yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel, önceki gün ortaya atılan Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddiaları üzerine sessizliğini bozarak konuyla ilgili açıklama yaptı.

 

Kaan Yıldırım'la bir süre ilişki yaşayan Hadise'nin yeni bir aşka yelken açması haberlerinden sonra Yıldırım'ın Çağla Şikel'le aşk yaşadığı iddiaları magazin kulislerinde en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Çağla Şikel, konuyla ilgili sessizliğini bozdu ve "Hayatımda biri olursa size söylerim." diyerek aşk iddialarını yalandı.

 

cagla sikel kaan yildirim hakkinda konustu