Çağla Şikel Tehdit Mesajlarıyla İlgili Hukuki İşlemlere Başladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Çağla Şikel, önceki gün Etiler'de kuaför çıkışı objektiflere takılırken, son dönemde kendisi ve çocuklarıyla ilgili aldığı ölüm tehditleriyle ilgili hukuki işlemlere başladığını belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Çağla Şikel, önceki gün Etiler'de kuaför çıkışı objektiflere takılırken, son dönemde kendisi ve çocuklarıyla ilgili aldığı ölüm tehditleriyle ilgili hukuki işlemlere başladığını belirtti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve manken Çağla Şikel, önceki gün Etiler'de kuaför çıkışı objektiflere takılırken, son dönemde kendisi ve çocuklarıyla ilgili aldığı ölüm tehditleriyle ilgili hukuki işlemlere başladığını belirtti.

 

Manken Çağla Şıkel, önceki akşam Etiler'de kuaför çıkışı görüntülendi. Almış olduğu tehdit mesajları ile ilgili hukuki işlem başlattığını söyleyen Şıkel, ''Daha sonra uzun uzun konuşuruz'' diyerek aracıyla oradan ayrıldı.

 

Cagla Sikel Tehdit Mesaj



Etiketler: