Çağla Şıkel Ve Nail Gönenli'den Evlilik Sorusuna Tepki! Sormayın!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel sevgilisi Nail Gönenli ile önceki gün objektiflere yansırken evlilik sorusuna tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel sevgilisi Nail Gönenli ile önceki gün objektiflere yansırken evlilik sorusuna tepki gösterdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel sevgilisi Nail Gönenli ile önceki gün objektiflere yansırken evlilik sorusuna tepki gösterdi.

 

Bir süredir Nail Gönenli ile aşk yaşayan Çağla Şikel, ilişkisini gözler önünde yaşamaya devam ediyor. Önceki gün el ele bir etkinlikten çıkarken görüntülenen ünlü çift, evlilik sorularına isyan etti. 2008-2015 yılları arasında evli kaldığı, çocukları Uzay ve Kuzey'in babası şarkıcı Emre Altuğ ile boşanmasının ardından hayatına kimseyi almayan Çağla Şıkel, aşk orucunu Avukat Nail Gönenli ile bozmuştu. İlk kez geçtiğimiz ocak ayında Kuruçeşme’de bir eğlence mekanında görüntülenen ikili, daha sonra el ele kameraların karşısına geçerek, birlikteliklerini ilan etmişti. Daha sonra Etiler'de objektiflere yansıyan Şıkel, "Yeniden evlenmeyi düşünüyor müsünüz?" sorusuna, "Bu konuyla ilgili haber olmak istemem" cevabını vermişti. Gönenli’ye aynı soru yöneltilince ünlü model, elleriyle sevgilisinin ağzını kapatmıştı. Gazetecilere göz kırpan Gönenli, "Kısmet, hayırlısı bu işler" diyerek gülümsemişti.

 

"EVLİLİK SORUSU SORMAYIN”

 

Posta'da yer alan habere göre; ünlü çift, son olarak önceki akşam Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşen etkinliğe katıldı. Magazin muhabirleriyle konuşan ikili, objektifler karşısına el ele çıktı. Şıkel ve Gönenli, konser çıkışı koşar adımlarla yürüdü. Basın mensuplarına "Her şey yolunda. Evlilik sorusu sormayın, bu sorulara cevap yok!" açıklamasını yaptı.