Çağla Şıkel 'Yüzünüze Ne Yapmışsınız Öyle' Diyen Takipçisine Verdiği Yanıtla Gündem Oldu!

Ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel sosyal medyada bir takipçisinin 'Yüzünüze ne yapmışsınız öyle' şeklindeki yorumuna verdiği yanıtla gündem oldu. 

 

Ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel sosyal medyada bir takipçisinin 'Yüzünüze ne yapmışsınız öyle' şeklindeki yorumuna verdiği yanıtla gündem oldu. 

 

Attığı her adım söylediği her sözle gündeme gelen Çağla Şıkel sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Çocukları ile kayak tatiline giden Çağla Şıkel, yüzündeki değişime dikkat çeken takipçisine cevap verdi. Özel hayatı ile sıkça magazin basınında yerini alan ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, Emre Altuğ'la olan evliliğinden dünyaya gelen çocuklarıyla kayak tatiline çıktı. Çağla Şıkel, çocukları ile tatilde eğlendiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kayak yaptığı anları paylaşan Şıkel'in yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı. Bir sosyal medya kullanıcısı "Yüzünüze ne yaptınız öyle, artık Çağla Şıkel'e benzemiyorsunuz bile. Yüzünüz şişmiş hasta gibi" yorumunda bulundu. Şıkel, takipçisine "Palandöken Dağı, Erzurum'da bulunan, metre rakımlı, tektonik bir dağdır. Rakım yükseldikçe atmosfer basıncı ve oksijen oranı azalır. Hava sıcaklığı düşer. Bu durumda vücut, oksijen basıncının azalışını telafi etmek için bir takım fizyolojik değişimler gösterecektir. Vücudunuz yüksekliğe daha uyum göstermemişse baş ağrısı, bulantı, nefes darlığı veya ödem sorunu yaşayabilirsiniz. Teşekkürler" cevabını verdi. 

 

İşte Çağla Şıkel'in o yanıtı;

 

cagla sikel yuzunuze ne yapmissiniz oyle diyen takipcisine yanit verdi