Çağlar Ertuğrul'dan Dikkat Çeken Kanal İstanbul Çıkışı!

Rol aldığı Afili Aşk dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımda son günlerin en çok konuşulan başlıkları arasında başı çeken kanal İstanbul projesi hakkındaki görüşlerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Rol aldığı Afili Aşk dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımda son günlerin en çok konuşulan başlıkları arasında başı çeken kanal İstanbul projesi hakkındaki görüşlerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da en az oyunculuğu kadar çok konuşulan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımda son günlerin en çok konuşulan başlıkları arasında başı çeken kanal İstanbul projesi hakkındaki görüşlerini takipçileriyle paylaştı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kanal İstanbul için "Kanal projesine harcanacak para ülke genelinde yenilenebilir enerjiye harcansa daha iyi olmaz mi mesela? Hem çevreci yatırım olur hem de yabancı enerji kaynaklarına muhtaçlık kalkar...." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu yerli otomobil projesi içinse "Ve yerli otomobil üretmek yerine dünyanın yönünü elektrikli arabalara çevirdiği dönemde sarj istasyonu alt yapısını ve toplu taşımayı geliştirmek daha kalıcı ve çevreci bir proje olur sanki.." şeklinde yorumlayan ünlü oyuncu bu çıkışıyla dikkat çekti. 

 

İşte Çağlar Ertuğrul'un o paylaşımı,