Çalışan Kadın Nasıl Olacak Bende Merak Ediyorum!

Uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat sürdüren ünlü oyuncu Fahriye Evcen, önceki gün eşi Burak Özçivit ile Nişantaşı'nda alışverişte görüntülenirken, tekrardan ekranlara dönmek istediğini fakat ortada net bir projenin olmadığını söyledi. 

 

Uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat sürdüren ünlü oyuncu Fahriye Evcen, önceki gün eşi Burak Özçivit ile Nişantaşı'nda alışverişte görüntülenirken, tekrardan ekranlara dönmek istediğini fakat ortada net bir projenin olmadığını söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Fahriye Evcen, önceki gün eşi Burak Özçivit ile Nişantaşı'nda alışverişte görüntülenirken, tekrardan ekranlara dönmek istediğini fakat ortada net bir projenin olmadığını söyledi.

 

Burak Özçivit oyuncu eşi Fahriye Evcen Nişantaşı'nda alışverişe çıktı. Önce boğaz havası alıp sahilde turlayan çift ardından soluğu Nişantaşı'nda aldı. Araçlarını park ettikten sonra mağaza mağaza gezip alışveriş yapan çifte hayranlarının ilgisi de yüksekti. Gazetecilerle ayak üstü sohbet eden Fahriye Evcen, "Bizde evde ailecek olmayı seviyoruz. Ailemizle girdik yeni yıla, farklıydı gerçi hep evde oluyoruz" diyerek yılbaşı gecesinin güzel geçtiğini anlattı. Oğlu Karan'ın yılbaşında evin neşesi olduğunu,  "Karan geçen sene çok küçüktü. Hiç bir şey anlamamıştı ama bu sene kuzeniyle çok oyun oynadı. Evin neşesiydi, çok eğlendik" sözleriyle dile getiren Evcen, ekranlara dönmek istediğini de sözlerine ekledi. Evcen,  "Netleştiğinde söylemek daha doğru, dönmeyi düşünüyorum ama net bir şey yok. Çalışan anne nasıl olacak bende bilmiyorum ama bakıp göreceğiz. Bir şekilde alışacağım o tempoya" diyerek netleşen bir görüşmesi olmadığını dile getirdi. 

 

Karan için kışlık giyecek alan çiftten Burak Özçivit ise, marka takıntılarının olmadığını ama kumaşın içeriğini önemsediklerini söyledi. Özçivit İnstagram paylaşımlarına gelen bazı kötü yorumlar sizi etkiliyor mu sorusuna ise, "Canımız nasıl istiyorsa onu paylaşıyoruz. Yorumlara bakmıyoruz" şeklinde yanıt verdi.

 

fahriye evcen burak ozcivit