Camdaki Kız Dizisi Aslında Ne? Neden Çok Eleştiriliyor?

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde Camdaki Kız dizisinin hakkında bilinmeyenleri anlattılar. 

 

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde Camdaki Kız dizisinin hakkında bilinmeyenleri anlattılar. Son dönemde yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde Camdaki Kız dizisinin hakkında bilinmeyenleri anlattılar. 

 

Yayınladıkları içeriklerinde Camdaki Kız dizisiyle ilgili "Geniş Aile, Aşk-ı Memnu, Kavak Yelleri falan derken son nefesiyle Poyraz Karayel’e ulaşan, ama dizi alanındaki reyting yarışında erken yorulanlardandı Kanal D. Bir kanal düşünün ki uzun zamandır sadık izleyici kitlesine sahip olduğu tek dizisi Arka Sokaklar. Yıllardır dizi alanında diğer kanalların çook gerisinde kalmıştı ama Sadakatsiz ile birlikte bir umut pırıltısı gösterdi bize.

 

Şimdi de yarışa dahil olmak için değil, zirveyi almak için döndü tekrar. Camdaki Kız, reyting listelerine de, artık görüntülü olarak uzaktan yapılan altın günlerine de bomba gibi düştü adeta. Yine Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan bir hikayeden hazırlanan Kırmızı Oda’da karşımıza çıkan Boncuk ve Can’ı alıp başka bir hikayede başrol yaparak hem risksiz hem de bol reytingli bir plan kurdular. Peki tutar mı? Tutacak gibi duruyor. Tutması, başarılı olduğuna anlamına mı gelir? Tartışılır. Çocukluğundan beri farklı türde baskılarla büyüyen 2 farklı gencin hikayesini anlatan, bu kez zengin-fakir ayrımının olmayıp herkesin zengin olduğu, ama yine de biri yerken diğerinin baktığı Camdaki Kız’a,,, " ifadelerini kullanan ünlü Youtube kanalı dizinin neden çok eleştirildiğini anlattılar. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.