Camdaki Kız Muzaffer Koroğlu Muzo Enis Arıkan Kimdir?

Camdaki Kız Muzaffer Koroğlu Muzo Enis Arıkan kimdir? OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 8 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Nadim Güç'ün yaptığı, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan'ın yazdığı Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Muzaffer Muzo Koroğlu karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Enis Arıkan  ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Enis Arıkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Camdaki Kız Muzaffer Koroğlu Muzo Enis Arıkan kimdir? OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 8 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Nadim Güç'ün yaptığı, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan'ın yazdığı Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Muzaffer Muzo Koroğlu karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Enis Arıkan  ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Enis Arıkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

camdaki kiz muzaffer koroglu muzo enis arikan kimdir

 

Camdaki Kız Muzaffer Muzo Koroğlu Enis Arıkan kimdir? 

 

Enis Arıkan, 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul'da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı, Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü mezunudur. 1998 yılında Aynalı Tahir dizisiyle adını duyuran Enis Arıkan, sonrasında pek çok projede yer aldı. Enis Arıkan, 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı, Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü mezunudur. Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola'nın sınıf arkadaşı olan Arıkan, bir çok reklam projesinde rol alan almıştır.Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performansı bölümünden mezun olan sosyal medya fenomeni günümüzde de ünlü olan Ezgi Mola Şebnem Bozoklu ile de sınıf arkadaşıdır. Ayrıca birçok reklam filminde de yer almış olan sosyal medya fenomeni Arıkan birçok tiyatro ve dizi oyunculuğu yapmış yapmış olduğu bu projelerdeki başarısı ile de birçok ödüle layık görülmüştür. 19.Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema oyuncu ödülleri, Yılın en iyi erkek oyuncusu, Craft tiyatro, 2011 Antakya televizyon ödülleri, Komedi dizisi en iyi yardımcı erkek oyuncu ödüllerine layık görülmüştür. Ekranlara ilk defa 1998 tarihinde Aynalı Tahir dizisi ile merhaba diyen sosyal medya fenomeni oyuncu aynı yıl Gülerken Ağladık yapımında da yer almıştır. Daha sonrasında 1999 tarihinde Zilyoner projesinde yer alan başarılı oyuncu 2001 yılında Hırsız yapımında rol almıştır. 2002 yılının en başarılı eserleri arasında yerini alan Yıldızların Altında yapımında da yer alan başarılı fenomen son olarak Jet Sosyete dizisinde ekranlarda olmuştur. Ünlü fenomenin ismi sık sık Ezgi Mola ile anılmış hatta sevgili yakıştırmaları bile yapılmıştır. Fakat ikili çok sıkı birer arkadaş olmuş hayatlarında böyle bir şey olmadığına defalarca basın açıklamışlardır. Birçok projede yan yana gelen ikili böyle yakıştırmalara maruz kalmış olsalar da dostlukları ile herkesle imrendirmişlerdir. Enis Arıkan’ın annesi de en az kendisi kadar fenomen olmuştur. Sosyal medyada ikilinin yapmış olduğu çekim ve paylaşımlar hayranları tarafından bir hayli beğeni toplamış ve annesi de bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Şu aralar kapalı gişe oynayan Alice Müzikalinde ise tavşan rolünde yer alan Arıkan O Ses Türkiye yarışmasında yapmış olduğu dans şovu ile de dillerden düşmemiş bir hayli yetenekleri ile beğeni toplamıştır.