Can Aydoğmuş'tan Dikkat Çeken Anneler Günü İtirafı! Anneler Gününü Hiç Sevmem Çünkü!

Sosyal medyada yaptığı burç yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü astrolog Can Aydoğmuş, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Anneler Günü ve annesiyle ilgili yaptığı itiraf ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı burç yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü astrolog Can Aydoğmuş, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Anneler Günü ve annesiyle ilgili yaptığı itiraf ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü astrolog Can Aydoğmuş, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Anneler Günü ve annesiyle ilgili yaptığı itiraf ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Anneler Günü'nü hiç sevmem çünkü..!

 

Sosyal medyada yaptığı burç yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü astrolog Can Aydoğmuş, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Anneler Günü ve annesiyle ilgili yaptığı itiraf ile sosyal medyada gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı Anneler Günü paylaşımında annesiyle ilgili "Annem 1999 yılındaki Büyük İstanbul Depremi döneminde kayboldu bir daha da bulunamadı ! O yüzden anneler gününden hiç hoşlanmam!Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun! Annesi yanında yada yaşıyor olanlar annelerinin kıymetini bilsin saçma sapan şeyler için annelerini üzmesinler! Eğer anneniz tam bir kabus ise o zaman da onu öyle kabul edip saygı duyup bol aile dizimi, somatik çalışma , Homeopathy, psikodinamik , psikoterapi….. Allah ne verdi ise hepsine gidin derim! Anne çok önemli ! Annemin kayboluşunun 23 üncü yılındayım ve daha bu hala içinde olduğum Sade sati döneminin içinde bayağı ciddi çözülürlere 20 yıllık uğraş sonucu geldim! Enerjisel olarak artık çok rahatladım ve bundan daha iyi nasıl olur? Anne içsel yaşam ve hayatınızdaki tüm kadınlar demek Anne sol tarafınız , duygularınız , içsel dünyanız , içindeki kadının erkekler ile ilişkisi , sizin beslenmeniz , alabilme kapasiteniz , besleyebilme kapasiteniz, dünya ve yaşam ile ilişkiniz ! Çoookkk önemli! Anneniz ile ilgili her durumda çalışın! annem ile ilgili bir sorun yok dediğiniz yerde bilinç altı temizlemelerine girince milyon konu çıkabiliyor ! Çoğu çocuk anne babasını mükemmel görür ama aslında değildir! Annesini haklı bulur ama aslında değildir! Bunları anlamak ve bunlardan uyanmak çok uzun zaman alabiliyor. O yüzden hepiniz ile tavsiyeme yaşınız kaç olursa olsun kendi içinde ve dışınızda en iyi haliniz ve çok daha mutlu bir benliğe kavuşmak bilincinizi farkındalığınız yükseltmek için çalışım! Sizi seven bir Can…." ifadelerini kullanan ünlü astrolog sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

can aydogmus tan dikkat ceken anneler gunu itirafi 1

 

can aydogmus tan dikkat ceken anneler gunu itirafi 2



Etiketler: